Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

232,5 milioane lei din bugetul Administratiei Fondului pentru Mediu in vederea inlaturarii efectelor inundatiilor din anul 2010

ro

05 Aug, 2010 19:02 771 Marime text

05.08.2010
INFORMARE DE PRESĂ

232,5 milioane lei din bugetul Administraţiei Fondului pentru Mediu în vederea înlăturării efectelor inundaţiilor din anul 2010

La iniţiativa Ministerului Mediului şi Pădurilor, Guvernul României a adoptat hotărârea de guvern, prin care va fi alocată suma de 65 milioane lei pentru realizarea unor lucrări destinate prevenirii, înlăturării şi/sau diminuării efectelor produse de fenomenele meteorologice periculoase în perioada mai – iulie 2010. Suma de 30 milioane lei alocată sub formă de finanţare nerambursabilă din bugetul Administraţiei Fondului de Mediu va fi atribuită judeţelor Iaşi, Tulcea, Harghita şi Covasna.
Prin intermediul aceleiaşi hotărâri de guvern, a fost aprobată alocarea sumei de 20 milioane lei din bugetul Administraţiei Fondului pentru Mediu în vederea efectuării lucrărilor de înlăturare a efectelor calamităţilor naturale produse de inundaţii în perioada mai-iulie 2010 în judeţul Suceava.
Actul normativ mai prevede alocarea din bugetul Administraţiei Fondului pentru Mediu a sumei de 15 milioane lei sub formă de finanţare nerambursabilă, pentru susţinerea lucrărilor din Faza I la obiectivul de investiţii “Stabilizarea după calamităţi a alunecărilor de teren şi refacerea căilor de acces între comunele Malu cu Flori şi Pucheni”.
Astfel, valoarea totală a lucrărilor ce urmează a fi efectuate şi suportate din bugetul Administraţiei Fondului pentru Mediu în 2010 se ridică la 232,5 milioane lei. 
DIRECŢIA DE COMUNICARE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii