Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely, a participat luni, 18.10.2010, la deschiderea lucrărilor ‘'Bucharest Business Forum'' ce a avut loc la World Trade Center, Bucureşti

ro

19 Oct, 2010 19:19 693 Marime text
În cadrul conferinţei, Laszlo Borbely a vorbit despre oportunităţile şi responsabilităţile mediului de afaceri în viitorul proces de implementare a Strategiei Uniunii Europene pentru regiunea Dunării. "Am crezut şi cred în această strategie dar ea trebuie concretizată cu acţiuni şi proiecte pentru a nu rămâne o strategie doar pe hartie. Totodată această strategie presupune o colaborare corectă între ţările riverane Dunării pentru proiectele transfrontaliere" a declarat Laszlo Borbely.

Făcând referire la rolul politicului în cadrul acestei strategii, ministrul Mediului şi Pădurilor a precizat că "noi trebuie să oferim investitorilor posibilitatea de a accede la proiecte reducând birocraţia. Totodată trebuie să punem cap la cap inovaţia, cercetarea şi construcţia de proiecte de renaturare a Dunării". În ceea ce priveşte activitatea Ministerului Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely a adăugat că "avem posibilitatea de a utiliza pe programe de mediu aproximativ 1 miliard de euro prin intermediul Administraţiei Fondului pentru Mediu".

Directia de Comunicare

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii