Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:35 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precizari

ro

06 Jan, 2010 14:16 779 Marime text

MINISTERUL DEZVOLTARII REGIONALE SI TURISMULUI

PRECIZARI

Cu privire la modul in care mass-media a preluat declaratiile ministrului Elena Udrea referitoare la ideea construirii unui teren de golf in zona Snagov, facem urmatoarele precizari:

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a discutat cu membrii comisiilor parlamentare reunite de administratie, in cadrul audierilor legate de buget, despre oportunitatea finantarii, in parteneriat public-privat, a unor obiective de agrement turistic. In acest sens, ministrul a vorbit despre un posibil proiect de constructie a unui teren de golf in zona Snagov, obiectiv care, in opinia ministrului, ar putea atrage turisti interesati de acest sport. Nici in timpul audierilor, si nici la declaratiile de presa de dupa
audieri, ministrul Elena Udrea nu a facut referire la posibilitatea de finantare a constructiei terenului de golf din fonduri guvernamentale, din bugetul Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Dealtfel nici nu exista un asemenea proiect la minister. Ministrul apreciaza ca idei de acest gen, care ar putea aduce venituri comunitatilor locale, pot fi materializate prin parteneriate ale administratiilor publice cu potentiali investitori.

Biroul de presa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii