Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:38 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul Planului de Management al Bazinului Fluviului Dunarea, supus consultarii publicului

ro

09 Jun, 2009 18:35 1095 Marime text

GUVERNUL ROMÂNIEI
MINISTERUL MEDIULUI
Direcţia Comunicare şi Organizare
         
09.06.2009
INFORMARE DE PRESĂ

Proiectul Planului de Management al Bazinului Fluviului Dunărea, supus consultării publicului

Până la data de 31 iulie 2009, Ministerul Mediului şi Administraţia Naţională „Apele Române” supun consultării publicului proiectul Planului de Management al Bazinului Fluviului Dunărea.
În acest scop, în colaborare cu statele din bazin, Comisia Internaţională pentru Protecţia Fluviului Dunărea (ICPDR) a elaborat un chestionar, care a fost tradus şi în limba română.
Chestionarul este disponibil publicului pe site-ul Ministerului Mediului – www.mmediu.ro şi pe cel al Administraţiei Naţionale „Apele Române” – www.rowater.ro (Consultarea publicului).
Opiniile dumneavoastră vor fi preluate şi apoi transmise Comisiei Internaţionale pentru Protecţia Fluviului Dunărea (ICPDR).
Sub coordonarea Comisiei Internaţionale pentru Protecţia Fluviului Dunărea (ICPDR), statele din bazinul Dunării au contribuit la realizarea Planului de Management al Bazinului Fluviului Dunărea, care, în prezent se află în stadiul de proiect. Acest document reprezintă o viziune unitară privind activităţile de gospodărire durabilă a apelor din întregul bazin dunărean.
Implicarea publicului în acest stadiu este deosebit de importantă în acest sens, deoarece ne ajută să integrăm în documentul final al Planului de Management al Bazinului Fluviului Dunărea opiniile celor care utilizează şi gestionează resursele de apă.
Pentru mai multe informaţii, puteţi consulta rezumatul proiectului Planului de Management al Bazinului Fluviului Dunărea, postat pe site-ul Ministerului Mediului, precum şi celelalte materiale informative.

Direcţia Comunicare şi Organizare

B-dul Libertăţii Nr. 12, sector 5, RO – 040129, Bucureşti
http://www.mmediu.ro
Telefon/Fax: 021 316.6138
E-mail: birou.presa@mmediu.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii