Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 24 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea participa la deschiderea oficiala a Bursei si Forumului de Turism Balnear

ro

30 Sep, 2009 20:11 2063 Marime text
Ministrul Turismului, Elena Udrea, va participa joi, 1 octombrie 2009, ora 10:00, la deschiderea oficiala a Bursei si Forumului de Turism Balnear - editia a V-a, in statiunea Calimanesti-Caciulata. Evenimentul, organizat in perioada 1-3 octombrie de Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania sub patronajul Ministerului Turismului, este inscris in calendarul oficial al Organizatiei Mondiale a Turismului si al Asociatiei Europene a Statiunilor Balneare.

Bursa de Turism Balnear - prima componenta a manifestarii - este o expozitie in care se prezinta potentialul statiunilor balneare, echipamente si servicii aferente, precum si oferte ale celor care activeaza in domeniu. Ministerul Turismului va participa la expozitie cu un stand propriu.

In paralel, se desfasoara Forumul de Turism Balnear, in cadrul caruia au loc mai multe sesiuni de prezentari si dezbateri pe teme de actualitate din domeniul turismului balnear, precum si din domenii conexe, cu participarea unor specialisti din tara si din strainatate. Manifestarile au ca scop principal promovarea turismului balnear romanesc, atat ca mijloc de tratament si refacere, cat si ca destinatie de relaxare. De asemenea, evenimentele constituie cadrul pentru stabilirea de noi parteneriate, de fundamentare a unor strategii de dezvoltare a turismului balnear, sau de programe specializate.

30 septembrie 2009
Biroul de presa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii