Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Joi, 15 aprilie, la aniversarea a 17 ani de ProFM Dj-i si vedetele au sarbatorit sub indemnul “E ziua PROFM si facem ce vrem.”

ro

16 Apr, 2010 18:00 1981 Marime text

img_9161.jpgLa implinirea a 17 de ani de existenta, joi, 15 aprilie, ProFM si-a facut de cap, DJ-i si vedetele invitate au cantat, au dansat, au ras, au fost prezentatori de stiri, au mancat tort si au cantat "La multi ani, ProFM!".

Dis de dimineata Sara si Vintila au sunat "Alarma" iar la chemarea lor au raspuns prezent CRBL si Alex Velea. Buna dispozitie, pofta de viata, o cafea tare si un tort delicios au reusit sa creeze o atmosfera de sarbatoare in studioul ProFm astfel incat ascultatorii au avut parte de un inceput de zi perfect. Sara, Vintila, CRBL si Alex au cantat, s-au distrat copios si si-au amintit de primele zile ale celui mai longeviv post de radio comercial din Romania. Alex i-a provocat pe cei doi la dans si a reusit chiar sa ii invete cativa pasi. "A fost o dimineata perfecta, petrecuta alaturi de prieteni si ascultatori. Ne-am simtit ca niste sarbatoriti, azi am fost rasfatatii zilei!", spune George.

Sara si Vintila nu s-au oprit insa aici. Ei au luat cu asalt studioul studioul stirilor Pro Tv unde l-au surprins pe Busu, apoi i-au oferit un tort lui Neti Sandu, si-au continuat ziua pe Happylica lui Catalin Maruta la "Happy Hour" si au facut schimb de locuri cu Cabral si Mircea Solcanu la pupitrul "Povestirilor de noapte".

Aventura pe calea undelor a continua, la ProFM, intreaga zi cu vedete una si una sosite in studio sa spuna "la multi ani!". Nono Semen a primit urari de la Claudia Pavel, Voltaj, Anda Adam, Andra, Andreea Balan, Animal x sau Hi-Q.

Sub sloganul "E ziua ProFM si facem ce vrem" in studio a continuat distractia. Lui Marius Onuc i s-au alaturat Neylini, Deepcentral, DJ Ryno si Sylvia, Tom Boxer si Antonia, Morris, Blaxy Girls, Puya si Connect-R.

La sarbatorirea a 17 ani de existenta ProFM a oferit tuturor celor care i-au trecut pragul o portie dintr-un delicios tort de martipan, multa voie buna si cea mai buna muzica.

ProFM a fost lansat in 1993. De 17 ani, ProFM este mai mult decat un radio, este un stil de viata. De 17 ani, ProFM este acolo unde sunt si ascultatorii lui: pe net prin ProFM Live Streams, in licee prin ProFM'sCOOL, in campusuri prin ProFM Campus si in mall-uri prin ProFM Mall. Ora de ora, in Fabrica de Hit-uri se lucreaza pentru ca ascultatorii sa aiba zile care suna bine. Pentru ca radio inseamna ProFM!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii