Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:53 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Symphoenix ii va intampina pe constanteni cu elixirul lui Bachus si o doza puternica de energie

ro

30 Jul, 2010 20:38 1159 Marime text

Maine seara,

Symphoenix ii va intampina pe constanteni cu elixirul lui Bachus si o doza puternica de energie

A mai ramas doar o zi pana la SYMPHOENIX, evenimentul care va oferi o experienta concertistica memorabila constantenilor iubitori de muzica buna, caci in data de 31 Iulie, incepand cu orele 18:00, la Poarta 1 a Portului Constanta se va desfasura o adevarata REVOLUTIE  a rock-ului simfonic.
 Orchestra Simfonica Bucuresti condusa de indragitul Daniel Jinga, Corul Accoustic, Vlad Mirita , soprana Tina Munteanu  si celebrul oboist Adrian Petrescu vor evolua alaturi de legendara trupa PHOENIX vor crea atmosfera perfecta pentru o seara intre prieteni, asa ca-n vremurile de altadat’.
In deschidere, formatiile Compact si Phenomenon, doua nume de rezonanta ale aceluiasi peisaj musical, vor incalzi publicul, pregatindu-l pentru un eveniment cu adevaratinc incendiar.
Si pentru ca reteta acestei petreceri explozive sa fie completa, inca de la intrarea in sala de spectacol fanii cei mai fani - cei care si-au achizitionat bilete VIP pentru a fi cat mai aproape de idolii lor, vor fi intampinati cu aroma deosebita a unui pahar de vin oferit de VINCON si a cafelei inconfundabile din partea NESTLE PROFESSIONAL menita sa asigure energia maxima necesara unui concert de o asemenea anvergura.

Biletele “SYMPHOENIX” sunt disponibile la Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta si online prin www.vreaubilet.ro . Pretul unui bilet variaza intre  functie de categoria de loc: CAT.I  75 lei si Cat.II  30 lei.

Eveniment prezentat de: Nestle Professional
 Cu sprijinul : Primariei Municipiului Constanta
 Powered by: Tuborg, Beciul Domnesc, Algida , Boromir
 Sponsori Secundari: Granini, Bilbor, Schenker Romtrans, Cris Restaurant, Chopper Academy, C Wolfs, C-Vision.
Parteneri media: TV Neptun,  Radio Constanta, Radio Vacanta,  Zile si Nopti, Sapte Seri, moftulroman.ro, 4arte.ro, ecomunicate.ro si vreaubilet.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii