Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drept la replica

ro

17 Nov, 2010 13:29 1720 Marime text

16 Noiembrie 2010

Echipa S.E.O.P.M.M. Oceanic-Club a aflat cu stupoare in cursul zilei de astazi de faptul ca suntem acuzati de catre cotidianul local Ziua de Constanta , de evaziune fiscala. Se afirma in articolul "Oceanic Club salvează mediul cu evaziune fiscală?!" ca asociatia noastra nu a inregistrat veniturile relizate din vanzarea de carti postale in urma unui eveniment care s-ar fi derulat intr-un hypermarket din Constanta la sfarsitul de saptamana 13-14 noiembrie 2010.

In primul rand trebuie sa precizam ca la evenimentul la care se face referire NU au fost prezenti reprezentantii Oceanic Club si evenimentul NU a fost organizat de asociatia noastra.
In al doilea rand atasam chitanta prin care dovedim ca in data de 12. Noiembrie 2010 am inregistrat prin chitanta fiscala incasarea de la Corpul Voluntarilor Garzii de Mediu din Constanta a sumei de 1.000 RON ( una mie lei ) contravaloarea a 1.000 ( una mie ) carti postale realizate de asociatia noastra.

Solicitam public dezmintirea afirmatiei conform careia asociatia noastra ar fi vinovata de evaziune fiscala, insotita de publicarea faximilului chitantei, in termen de 48 de ore de la data prezentului comunicat de catre cotidianul mentionat.

In caz contrar vom fi nevoiti sa apelam la Justitie.

Razvan Popescu-Mirceni
Director coordonator SEOPMM Oceanic-Club

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii