Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuitorii din cartierul Faleza Nord au obtinut reintroducerea vechiului traseu al liniei 102

ro

13 Nov, 2009 20:18 1257 Marime text

Centrul pentru Resurse Civice şi locuitorii din cartierul Faleză Nord au obţinut reintroducerea vechiului traseu al liniei 102

Centrul pentru Resurse Civice a susţinut cauza locatarilor din cartierul Faleză Nord din municipiul Constanţa, care au rămas fără acces la transportul în comun, după ce RATC Constanţa a decis să schimbe traseul liniei 102. Potrivit noului traseu, autobuzele circulă până la Pescărie, în loc să întoarcă în capătul de est al străzii Zorelelor, aşa cum se întâmpla până în primăvara anului 2009.

Au fost strânse şi apoi depuse la primărie peste 200 de semnături din partea locuitorilor din zonă, care şi-au susţinut demersul prin scrisori adresate primarului Radu Mazăre, prin care fac apel la reintroducerea vechiului traseu, întrucât sunt multe persoane vârstnice, inclusiv locatari ai Căminului pentru persoane vârstnice, care nu se pot deplasa pe distanţe lungi pentru a ajunge la staţiile de transport în comun.

Petiţia este semnată de locatari aparţinând Asociaţiilor de proprietari nr. 333, 751, 766, FZ11, FZ11A sc. A, FZ11A sc. B, FZ13B sc. A, FZ13b sc. B, FZ14 sc. A, FZ14 sc. B.

Asociaţia Centrul pentru Resurse Civice consideră că demersuri precum acesta reprezintă dovada că spiritul civic este încă prezent, şi îi încurajează pe cetăţeni să manifeste civism în tot ceea ce întreprind!

Centrul pentru Resurse Civice este o organizaţie nonguvernamentală, apolitică, ce are drept scop sprijinirea, promovarea şi dezvoltarea conştiinţei şi iniţiativei civice, în spiritul democraţiei participative, la nivel individual, comunitar şi regional.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm contactaţi:

Cosmin BÂRZAN, preşedinte

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii