Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mare Nostrum anunță începerea Festivalului Eco Handmade "Think Green" 2012

ro

25 Jun, 2012 23:52 1211 Marime text

La sfârșitul acestei săptămâni, în zilele de sâmbătă și duminică 30 iunie - 1 iulie 2012, între orele 10.00 - 18.00, la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii (Delfinariu Constanța), Mare Nostrum vă invită la prima ediție a Festivalului Eco Hnadmade "Think Green 2012".

Organizatorii v-au pregătit numeroase surprize și delicii „eco": delfini jucăuși, păsări exotice, ponei numai buni de călărit, minirezervația și planetarium-ul ce de-abia așteaptă să fie descoperite, și nu în ultimul rând, eco-suvenirurile artiștilor handmade constănțeni.

Festivalul se va desfăşura în cele trei luni de vacanță de vară, respectiv la sfârșitul lunii iunie (30 iunie - 1 iulie), iulie (28 - 29 iulie) și 25 - 26 august.

Obiectivul principal al seriei "Think Green" se regăsește în ideea apropierii de natură, „în promovarea unui stil de viață natural, în care grija noastră pentru mediul înconjurător ne răsplătește prin plăcerea unor ore petrecute în natură, în aer liber, alături de toţi iubitorii de artă şi produse eco, festivalul fiind şi o modalitate foarte bună de a le face celor dragi cadou o zi eco " ne împărtășește Andreea Ionașcu, coordonatorul evenimentului.

Mare Nostrum are ca partener în acest proiect Complexul Muzeal de Științe ale Naturii (Delfinariu) şi Coffee House Constanţa. Prețul unui bilet de intrare este de 10 lei/adult, respectiv 5 lei/elevi și studenți, pentru o vizită la târgul handmade și în microrezervație. Prețul unui bilet întreg este de 50 lei/adult, 25 lei/elevi și studenți, și garantează intrarea la programele cu delfini, vizita în sectorul păsărilor exotice, vizita la planetarium și în microrezervație. Copiii sub 5 ani beneficiază de intrare gratuită.

Roxana Gemai

RESPONSABIL PR

ONG MARE NOSTRUM

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii