Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:38 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihaela Serban si Mirco Maschio au strans aproximativ 100 .000 pentru copiii abandonati in maternitati

ro

06 Jun, 2010 19:23 2240 Marime text

Cel mai mare teledon al vedetelor a avut loc la TVR3 şi TVR INTERNAŢIONAL sâmbătă seara de la ora 19.00. Gazdele evenimentului au fost doi oameni cu suflet mare, profesoara şi realizatoarea Mihaela Şerban împreună cu celebrul om de afaceri MIRCO MASCHIO. Ei au realizat împreună două gale caritabile de succes într-o săptămână, balul de caritate de la Arad transmis de TVR Timişoara şi Teledonul Suflet pentru România din Stutioul 3 al Televiziunii Române. Însufleţiţi de dragostea pe care o au pentru copii, Mirco şi Mihaela au pus umărul pentru a realiza ceva pentru copii din România. Rămas orfan la vârsta de 14 ani, Mirco a donat terenul de la Chilşineu Criş, Jud.Arad, pe care se va construi două centre, unul epntru copii orfani, altul pentru copii autişti. Campania SUFLET PENTRU , lansată de Prof.Mihaela Şerban a luat amploare, fiind cea mai mediatizată campanie caritabilă a momentului. Ea va rămâne deschisă până în luna septembrie.

"Îi multumesc foarte mult MIHAELEI că mi-a dat şansa să fiu mai mult lângă ea şi să mă alătur în această frumoasă campanie!", e declarat Mirco Maschio în direct la TVR.

La gala au participat şau implicat o serie de celebrităţi precum: FELICIA FILIP,ANGELA SIMILEA, CORINA CHIRIAC, GHEORGHE TURDA, LIA LUNGU, GHEORGHE TURDA, ŞTEFANIA RAREŞ, DANIELA CONDURACHE, DANIELA NANE, marile campioane DOINA MELINTE, MARICICA PUICĂ, IRINA DELEANU, Prinţesa LIA şi Prinţul
PAUL, Ovidiu KOMORNIK, MIHAI TRĂISTARIU, GHEORGHE HAGI, OCTAVIAN BELLU, CRISTIAN ŢOPESCU, MAIA MORGENSTERN, STELA POPESCU, ELISABETA TURCU, MARIANA BIRICĂ, Consiliera primului Ministru, ANDREEA VASS şi o mulţime de alte mari nume.

În cadrul galei a fost licitată rochia purtată de MIHAELA ŞERBAN donată de MARIAGE A PARIS, în valoare de 10.000 de euro, tricoul lui GHEORGHE HAGI cu 500 DE EURO, adidaşii lui MIHAI LEU cu 500 de euro, medalia de aur a campioanei MARICICA PUICĂ cu 1 000 de euro (persoana care a licitat-o lăsându-i în continuare acesteia, medalia), un costum popular al
MARIANEI BIRICĂ a fost licitat de PRINŢESA LIA cu 500 de euro, iar costumul de copil oferit de LIA LUNGU cu emblemele NASA s-a licitat cu 400 de euro.

Tot sâmbătă seara, în studioul Televiziunii Române au defilat o mulţime de ofiţeri ai MAPN care au susţinut gala, În timp ce MINISTRUL APĂRĂRII NAŢIONALE şi-a donat salariul de 50 milioane vechi, iar Senatorul SORINA PLACINTĂ a donat 40 milioane de lei vechi, în afara altor companii care au donat în studiourile tv teritoriale din: CLUJ, TIMIŞOARA, IAŞI, TG MUREŞ şi CRAIOVA. La finalul galei MIHAELA SERBAN şi MIRCO au premiat cu medalii fetiţele de la trupa DANS AS a PALATULUI NAŢIONAL AL COPIILOR, care au susţinut momente superbe pe tot timpul galei, după care au mulţumit tuturor celebrităţilor şi companiilor care au ajutat gala.

Mihaela Şerban i-a urat tatălui ei LA MULTŢ ANI, deoarece a doua zi împlinea frumoasa vârstă de 68 de ani!

Pentru campania SUFLET PENTRU ROMÂNIA se vor mai desfăşura programe cu strângere de fonduri până în septembrie pentru finalizarea celor două centre pentru copii de la Chişineu Criş.

Cei care doresc să ajute copii orfani pot dona în conturile Suflet pentru România, BCR, Sucursala Universitate Bucureşti sau la toate sucursalele BCR din ţară:

RO 39 RNCB 00 92 01 85 78 06 0001 CONT IN RON(LEI)
RO 12 RNCB 00 92 01 85 78 06 0002 CONT IN EURO

fie la numerele de telefon:

0900900740 - pentru o donaţie de 10 euro
0900900742 - pentru o donaţie de 2 euro
0900900744 - pentru o donaţie de 5 euro

848 SMS - pentru 2 euro

În curând se va realiza GALA CELEBRITĂŢILOR 2010, iniţiată de MIHAELA ŞERBAN, care va promova în continuare campania.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nicolae guta 09 Jun, 2010 01:34 MIHAELA SERBAN E OBSEDATA DE ITALIAN:)))) de ce libertatea nu spune cum Mirco a fugit dupa emisiune de nebuna,s-a ascuns intr-o cabina de la TVR pana cand a fost anuntat de cei de la poarta ca a plecat baba ,acest articol e comandat de vrajitoarea asta...bleah:)))))))