Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ONG Mare Nostrum – prezenta la Noaptea Devoratorilor de Publicitate

ro

27 Jul, 2010 15:54 1317 Marime text

COMUNICAT DE PRESĂ

Constanţa, 27.07.2010

ONG Mare Nostrum – prezentă la Noaptea Devoratorilor de Publicitate

Organizaţia Neguvernamentală Mare Nostrum a fost prezentă sâmbătă, 24 iulie, în Vama Veche, la Noaptea Devoratorilor de Publicitate, un eveniment iniţiat de Asociaţia de Film România. Spoturile Mare Nostrum, difuzate în cadrul evenimentului, au fost apreciate, de participanţi, şi pot fi vizionate pe site – ul organizaţiei www.marenostrum.ro.
Având în vedere faptul că, evenimentul s-a desfăşurat pe plajă, voluntarii Mare Nostrum i-au informat, pe cei prezenţi, despre necesitatea colectării selective a deşeurilor. Simultan, au împărţit peste 200 de materiale informative, al căror scop a fost de a creşte gradul de iniţiativă civică a turiştilor şi localnicilor, cu privire la colectarea selectivă a deşeurilor şi la importanţa reciclării materialelor recuperabile.
“Sperăm ca, prin acţiunile noastre, să reuşim să-i determinăm, pe turişti, şi nu numai, să înţeleagă cât de importantă este colectarea selectivă a deşeurilor, atât pentru o plajă curată, cât şi pentru un mediu curat şi sănătos. Este necesar ca acest lucru să fie conştientizat atât de turişti şi de localnici, cât şi de administraţia locală şi agenţii economici, implicaţi în procesul de salubrizare şi colectare a materialelor recuperabile. Este una dintre modalităţile prin care putem evita poluarea excesivă a plajelor, de pe litoralul românesc”, a declarat Mihaela Cândea, director executiv Mare Nostrum.

MARCELA ROMAN
RESPONSABIL PR
ONG MARE NOSTRUM

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii