Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vocea tinerilor din Medgidia da tonul comunitatii

ro

23 Apr, 2009 19:24 1426 Marime text

Asociaţia Centrul pentru Resurse Civice anunţă organizarea, în parteneriat cu Primăria municipiului Medgidia, a dezbaterii publice „Vocea tinerilor din Medgidia dă tonul comunităţii”.

Dezbaterea, programată a avea loc marţi, 28 aprilie 2009, ora 17.00 la Casa municipală I.N. Roman din Medgidia, intenţionează să aducă în prim-plan viziunea tinerilor din municipiul Medgidia cu privire la dezvoltarea durabilă a localităţii. Sunt invitaţi să participe elevi ai şcolilor şi liceelor din oraş, studenţi originari din Medgidia, dar şi alţi tineri care nu se regăsesc în categoriile sus-menţionate. Participanţii vor putea purta un dialog cu administraţia locală şi reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale din oraş.

Acest eveniment este al doilea dintr-o serie de consultări publice cu tinerii din Medgidia, iniţiată de către asociaţia Centrul pentru Resurse Civice, în parteneriat cu Primăria municipiului Medgidia.

Centrul pentru Resurse Civice este o organizaţie nonguvernamentală, apolitică, ce are drept scop sprijinirea, promovarea şi dezvoltarea conştiinţei şi iniţiativei civice, în spiritul democraţiei participative, la nivel individual, comunitar şi regional.

Pentru informaţii suplimentare, contactaţi:

Cosmin BÂRZAN, Preşedinte al Centrului pentru Resurse Civice
office@resursecivice.ro
www.resursecivice.ro
0746.520815


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii