Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vocea tinerilor din Medgidia da tonul comunitatii - 29.04.2009

ro

29 Apr, 2009 20:43 855 Marime text

Vocea tinerilor din Medgidia dă tonul comunităţii

Asociaţia Centrul pentru Resurse Civice a organizat, în parteneriat cu Primăria municipiului Medgidia, dezbaterea publică „Vocea tinerilor din Medgidia dă tonul comunităţii”.
Dezbaterea, ce a avut loc marţi, 28 aprilie 2009, la Casa municipală I.N. Roman din Medgidia, şi-a propus să aducă în prim-plan viziunea tinerilor din municipiul Medgidia cu privire la dezvoltarea durabilă a localităţii. Au participat elevi ai şcolilor şi liceelor din oraş, care au dialogat cu viceprimarul Sorin Ţuţuianu. Participanţii la dezbatere au abordat teme precum voluntariatul comunitar, dar şi serviciile şi facilităţile pe care tinerii le doresc în cadrul celor două centre de tineret pe care municipalitatea intenţionează să le amenajeze în localitate. Printre propunerile tinerilor se numără piste pentru biciclişti în oraş, o bibliotecă electronică, un patinoar, sau un skatepark.

Acest eveniment este al doilea dintr-o serie de consultări publice cu tinerii din Medgidia, iniţiată de către asociaţia Centrul pentru Resurse Civice, în parteneriat cu Primăria municipiului Medgidia.


Centrul pentru Resurse Civice este o organizaţie nonguvernamentală, apolitică, ce are drept scop sprijinirea, promovarea şi dezvoltarea conştiinţei şi iniţiativei civice, în spiritul democraţiei participative, la nivel individual, comunitar şi regional.


Pentru informaţii suplimentare, contactaţi:

Cosmin BÂRZAN,
Preşedinte al Centrului pentru Resurse Civice

0746.520815

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii