Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voluntarii Mare Nostrum s-au intors de la ONG Fest!

ro

15 Sep, 2009 19:54 981 Marime text

Constanţa, 15 septembrie 2009. Voluntarii Mare Nostrum s-au întors de la ONG Fest! În perioada 11-13 septembrie, ONG Mare Nostrum a participat la ONG Fest, eveniment organizat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile. Acţiunea s-a desfăşurat în Centrul Vechi al Bucureştiului şi a reunit 180 de ONG-uri din Bucureşti, Timişoara, Covasna, Constanţa, Suceava, Bacău, Cluj, precum şi instituţii publice, fundaţii corporatiste, companii şi donatori.

"ONG Mare Nostrum a avut un stand în cadrul festivalului, unde trecătorii au putut să afle mai multe informaţii despre organizaţie, despre proiectele desfăşurate de aceasta şi au putut să <<dea la coş>> pentru a proteja mediul. Trecătorii au fost foarte încântaţi de ideea noastră de concurs, şi asta pentru că au vrut să-şi însuşească acţiunea de a arunca deşeurile la coş", a declarat ANDREEA IONAŞCU, coordonator Departament Voluntari ONG Mare Nostrum.

Timp de 3 zile, voluntarii MN au împărţit peste 2100 de vederi, 300 autocolante, 100 pliante, 100 brelocuri ecologice, 50 postere şi 30 brosuri . Mai mult decât atât, peste 200 de persoane au fost recompensate pentru gestul lor de a "da la coş" cu tricouri, şepci şi rucsaci.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii