Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Mondiala de Lupta anti SIDA

ro

26 Nov, 2009 18:50 1061 Marime text

Data: 26.11.2009

Comunicat de presă

1 Decembrie, Ziua Mondială de Luptă anti SIDA, este în fiecare an o ocazie pentru oamenii din toată lumea să-şi demonstreze solidaritatea faţă de persoanele infectate cu HIV. Ca în fiecare an, România se va solidariza cu cele peste 33 milioane de persoane care trăiesc cu HIV/SIDA în lume.
În semn de solidaritate cu persoanele infectate şi afectate de HIV/SIDA, Asociaţia Română Anti-Sida – filiala Constanţa (A.R.A.S.) organizează pe 27 noiembrie, la ora 18.30, în Friends & Co. (str. Decebal nr. 17), o serie de manifestări cu caracter informativ şi educativ, destinate în special tinerilor. Cu această ocazie, voluntarii A.R.A.S. ne vor aduce la cunoştinţă semnificaţia Zilei de 1 decembrie, modalităţile prin care putem sprijini şi înţelege nevoile persoanelor care trăiesc cu HIV/SIDA şi mijloacele de prevenire ale transmiterii infecţiei cu HIV în comunitate.
Agenda evenimentului:
· ora 18.30 - deschiderea evenimentului;
· expunerea unei funde roşii pe care toţi cei prezenţi sunt invitaţi să lase mesaje pentru persoanele seropozitive;
· proiecţia unui scurtmetraj despre personalităţile care au murit  din cauza virusului HIV şi a unor filmuleţe despre non-discriminarea persoanelor seropozitive.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii