Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:30 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat propunere arestare preventiva

ro

09 May, 2012 00:13 978 Marime text

La data de 08.05.2012 Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul A.C., cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tâlhărie, precum și față de inculpatul I.G., cercetat sub aspectul săvârșirii complicității la infracțiunea de tâlhărie.

În sarcina inculpaților s-a reţinut faptul că în ziua de 04.05.2012, în jurul orelor 2235, după ce, în baza unei înțelegeri prealabile, au urmărit-o pe partea vătătmată E.I.M. până pe aleea H. din municipiul Constanța, inculpatul A.C., prin exercitarea de violențe, a smuls de la gâtul părții vătătmate o bucată din lanțul din aur, care a fost valorificat ulterior de către inculpatul I.G., cauzând părții vătămate un prejudiuciu în cuantum de 400 lei.

Judecătoria Constanţa a admis propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului A.C. pe o durată de 19 de zile, precum și arestarea preventivă a inculpatului I.G. pe o durată de 29 de zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii