Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul O.R.F cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tâlhărie şi faţă de inculpatul G.A cercetat sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de t

ro

30 Jan, 2013 11:26 705 Marime text
PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA CONSTANŢA

 24/VIII/3/2012
30.01.2013

COMUNICAT DE PRESĂ
   

   Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

    La data de   29.01.2013  Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul O.R.F cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tâlhărie şi faţă de inculpatul G.A cercetat sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de tâlhărie.

În fapt, în sarcina inculpatului G.A s-a reţinut că la data de 08.01.2013, în timp ce partea vătămată S.S se deplasa pe str. Ştefan Mihăileanu din direcţia Piaţa Griviţei spre Bd. Ferdinand, după o înţelegere prealabilă cu inculpatul O.R.F, a deposedat-o prin smulgere de la urechi de o pereche de cercei din aur, cauzând un prejudiciu în valoare de 1000 lei,  iar ulterior inculpaţii au valorificat cerceii sustraşi.

Totodată, în sarcina inculpatului G.A s-a reţinut că  la  data de 19.01.2013, în timp ce partea vătămată S.G se afla împreună  cu mama sa şi intenţionau să intre în scara blocului de domiciliu situat pe Bd. Ferdinand, a deposedat partea vătămată prin smulgere de la urechi de o pereche de cercei din aur, cauzând un prejudiciu în valoare de 1700 lei.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

            
 Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul

Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa

 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii