Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul S.A, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificatropunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul S.A, cercetat sub aspectul să

ro

08 Apr, 2013 10:55 729 Marime text
PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA CONSTANŢA
 96/VIII/3/2013
                                               08.04.2013
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ
 
 
           
   Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
    
 La data de  07.04.2013 Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul S.A, cercetat sub  aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
În fapt, s-a reţinut în sarcina inculpatului că în seara de 06.04.2013, prin escaladarea unui gard şi forţarea unei ferestre, împreună  cu alte trei persoane rămase neidentificate, a pătruns în locuinţa părţii vătămate M.L, situată pe în mun. Constanţa, str. Primăverii, de unde a sustras bijuterii din aur, în cantitate de aprox. 200 gr şi două ceasuri de mână, producând un prejudiciu în valoare de 41.800 lei, recuperat prin restituirea în natură a bunurilor.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.
             
 
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii