Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul S.A.A cercetat sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de ultraj şi faţă de inculpaţii T.A.G şi C.A.I cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj

ro

01 Aug, 2012 15:30 943 Marime text

ROMÂNIA
MINISTERUL PUBLIC

PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA CONSTANŢA

Compartimentul de informare şi relaţii publice

2416/VIII/3/2012

COMUNICAT DE PRESĂ

01.08.2012

            La data de  31.07.2012, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul S.A.A cercetat sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de ultraj, fapte prev. de art. 239 alin.2, alin. 5 din C.p  şi faţă de inculpaţii T.A.G şi C.A.I cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, faptă prev. de art. 239 alin.2, alin. 5 din C.p.

În sarcina inculpatului S.A.A s-a reţinut ca stare de fapt că, la data de  30.07.2012, în jurul orei 20.15, în timp ce se afla pe peronul gării CFR Constanţa ar fi exercitat acte de violenţe asupra lucrătorilor de poliţie din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Constanţa, respectiv l-ar fi îmbrâncit şi l-ar fi lovit cu palma peste faţă pe partea vătămată N.A, i-ar fi lovit cu picioarele în zona abdomenului pe părţile vătămate B.I şi D.C.V care încercau să îl imobilizeze, iar ulterior în sediul Poliţiei Transporturi din gara CFR Constanţa l-ar fi lovit cu capul în zona feţei pe partea vătămată  B.I.

În sarcina inculpatei T.A.G s-a reţinut că, la data de 30.07.2012, în jurul orei 20.15 ar fi exercitat acte de violenţe asupra părţii vătămate N.A din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Constanţa, în sensul că l-ar fi îmbrâncit şi împins cu mâinile pentru a împiedica imobilizarea inculpatului S.A.A

În sarcina inculpatului C.A.I s-a reţinut că, la data de 30.07.2012, în jurul orei 20.15, aflându-se pe peronul gării CFR Constanţa ar fi exercitat acte de violenţe asupra părţii vătămate D.C.V din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Constanţa, în sensul că l-ar fi lovit cu piciorul peste antebraţul mâinii stângi pentru a împiedica imobilizarea inculpatului S.A.A.

            Cercetările continuă în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi justei soluţionări a cauzei.

 Purtătorul de cuvânt din cadrul
Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii