Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parchetul de pe langa Tribunalul Tulcea - Luni, 08 August 2011

ro

08 Aug, 2011 23:05 1136 Marime text

La data de 6.08.2011, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea s-a constituit dosarul privind pe PĂRUŞ MARIAN, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală gravă şi loviri şi alte violenţe, fapte în raport de care, după administrarea actelor premergătoare, la data de 7.08.2011 a fost începută urmărirea penală.

La data de 8.08.2011 cauza privind pe învinuitul PĂRUŞ MARIAN a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea pentru continuarea cercetărilor sub aspectul infracţiunilor pentru care s-a început urmărirea penală.

În fapt, s-a reţinut, din actele efectuate până în prezent, că în dimineaţa zilei de 6.08.2011 a avut loc pe o stradă din municipiul Tulcea un conflict în care a fost implicat un amic al învinuitului PĂRUŞ MARIAN, incident pentru care acesta a fost sancţionat contravenţional. La întoarcerea de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Tulcea, contravenientul s-a întâlnit cu victima R.V.I. şi prietenul său. Conflictul verbal a continuat între aceste trei persoane, fapt pentru care contravenientul l-a contactat telefonic pe PĂRUŞ MARIAN, solicitându-i sprijin. La faţa locului a sosit învinuitul PĂRUŞ MARIAN, care a aplicat câte o lovitură cu pumnul în faţă victimei R.V.I. şi prietenului său. Victima R.V.I., datorită loviturii primite, a căzut pe spate, lovindu-se în zona capului de o bordură. Autorul loviturii a încercat acordarea primului ajutor până la sosirea echipajului de ambulanţă, însă fără nici un rezultat. Victima R.V.I., de 30 de ani, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, iar la data de 7.08.2011 a fost transferată la Spitalul Floreasca din Bucureşti, unde se află în comă şi în prezent.

În cursul zilei de azi, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, va lua una dintre măsurile preventive prevăzute de Codul de procedură penală.

PURTĂTOR DE CUVÂNT AL PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ

TRIBUNALUL TULCEA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii