Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parchetul de pe langa Tribunalul Tulcea - omor deosebit de grav

ro

21 Oct, 2011 16:19 921 Marime text

Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea continuă cercetările în cauza privind pe inculpata PĂUNOIU PARASCHIVA, faţă de care s-a început urmărirea penală sub aspectul comiterii infracţiunii de omor deosebit de grav.

La data de 19.10.2011, după expertizarea psihiatrică a inculpatei, deoarece aceasta avea discernământul faptei sale la momentul comiterii acesteia, s-a luat de câtre procuror măsura reţinerii. În cursul acestei zile Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea s-a adresat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă a inculpatei PĂUNOIU PARASCHIVA, faţă de aceasta luându-se măsura preventivă pe o perioadă de 29 de zile, urmând ca cercetările să fie continuate cu inculpata în stare de arest.

Din actele efectuate până în prezent s-a stabilit că în noaptea de 23/24.09.2011, victima N.Ş. a fost vizitată de câtre PĂUNOIU PARASCHIVA, împreună consumând băuturi alcoolice la domiciliul victimei. Pe fondul consumului de alcool, PĂUNOIU PARASCHIVA a aplicat victimei multiple lovituri în regiunea capului, feţei şi gâtului, cu ajutorul unui corp contondent, lovituri ce au dus la decesul victimei.

PURTĂTOR DE CUVÂNT AL PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ

TRIBUNALUL TULCEA

PRIM -PROC. ADJ. LAURA SUBŢIRELU

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii