Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Propunerea de arestare preventivă pe o durată de 29 de zile pe numele lui Vlad Dumitru

ro

31 Aug, 2011 16:39 1440 Marime text

La data de 31.08.2011, în evidenţele Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a fost înregistrată cauza privind pe VLAD DUMITRU, faţă de care se efectuează cercetări pentru comiterea a doua infracţiunii de tentativa de omor.
 În fapt, s-a reţinut că în seara zilei de 30.08.2011, în jurul orelor 21,00, învinuitul VLAD DUMITRU din satul RACHELU com. LUNCAVITA jud. TULCEA a mers in vizita la cumnati sai S. C. si S. E. din aceeasi localitate si in timp ce purta discutii cu acestia, pe fondul unor discutii mai vechi, a luat o toporisca aflata in incaperea in care se aflau cu ajutorul careia a lovit-o pe victima S. C.  in mod repetat de aproximativ 3 ori in zona capului provocadui multiple plagi deshise. Victima S. E. aflata in apropiere a venit in ajutorul sotului si l-a prins pe agresor cu miinile de gat, acesta s-a eliberat din stransoare, a imbrancit-o pe victima S. E. pe patul din camera dupa care cu aceeasi toporisca i-a aplicat 2 lovituri de intensitate mare in zona capului.
 Victimele au fost transportate cu ambulanta la spitalul judetean de urgenta Tulcea, imediat fiind transferate, in stare grava, la spitalul judetean de urgenta Constanta.
Invinuitul VLAD DUMITRU a mai fost cercetat anterior tot pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor fiind trimis in judecata la inceputul anului 2010.

In prezenta cauza, invinuitul VLAD DUMITRU a fost reţinut pentru 24 de ore de câtre procuror, iar în cursul zilei de azi va fi prezentat Tribunalului Tulcea cu propunerea de arestare preventivă pe o durată de 29 de zile.

BIROUL DE INFORMARE PUBLICA SI RELATII CU PRESA,

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii