Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trimitere in judecata Ojog Florin si Muscalu Cosmin - Georgian

ro

20 Dec, 2010 15:54 1598 Marime text

PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL TULCEA                                                                               

COMUNICAT

La data de 15.12.2010, Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a definitivat cercetările şi a dispus trimiterea în judecată a inculpatului, OJOG FLORIN şi punerea în mişcare a acţiunii penale şi trimiterea în judecată a inculpatului MUSCALU COSMIN - GEORGIAN, pentru comiterea infracţiunilor de dare de mită.

S-a reţinut în sarcina inculpatului OJOG FLORIN că la data de 24.10.2010, în calitate de angajat al S.C.  GHERGUŢ PROD  S.R.L. Bacău a oferit unui agent de poliţie din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere – Poliţia mun. Tulcea suma de 100 euro pentru ca acesta să nu îşi îndeplinească atribuţiile de serviciu prin întocmirea unui proces – verbal de sancţionare contravenţională. În aceleaşi împrejurări, inculpatul MUSCALU COSMIN GEORGIAN, inginer la aceeaşi societate, a promis aceluiaşi lucrător de poliţie serviciile unui excavator în scopul de a-l determina să nu procedeze la sancţionarea contravenţională sau să-l sancţioneze mai blând pe conducătorul unui buldoexavator al S.C.  GHERGUŢ PROD  S.R.L. Bacău, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Cauza a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea ca urmare a denunţului formulat de câtre agentul de poliţie din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare la Tribunalul Tulcea.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

PURTĂTOR DE CUVÂNT AL PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL TULCEA
PRIM – PROCUROR ADJUNCT   LAURA  SUBŢIRELU

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii