Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:34 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele

ro

31 Oct, 2015 16:41 1110 Marime text
Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus, la data de 31 octombrie 2015, în temeiul dispoziţiilor art. 325 Cod procedură penală, preluarea de către Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, a cauzei privind incendiul produs în Clubul Colectiv din Municipiul Bucureşti, soldat cu decesul mai multor persoane şi vătămarea corporală a altora.

Considerentele care au stat la baza preluării au vizat caracterul complex al cauzei determinat de împrejurările în care s-a produs incendiul, de urmările grave ale acestuia şi constatând că pentru finalizarea urmăririi penale este necesar a se efectua o multitudine de acte de urmărire penală cu implicarea unor structuri centrale ale altor autorităţi, fiind necesară şi alocarea de resurse logistice suplimentare.
O echipă de procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică – Biroul de criminalistică participă, împreună cu efective de poliţişti de la I.G.P.R – D.I.C. şi Serviciul Omoruri din D.G.P.M.B., la cercetarea la faţa locului.

Din primele verificări şi acte efectuate a rezultat că, în seara zilei de 30 octombrie 2015, în timpul desfăşurării unui concert de muzică rock, s-a produs un incendiu într-un imobil din strada Tăbăcarilor nr. 7, Sectorul 4, având ca urmare decesul mai multor persoane şi vătămarea corporală a altora.
Pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii