Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Severin - Saptamana Transatlantica 2012, Washington DC

ro

10 May, 2012 23:08 1755 Marime text

Deputatul european Adrian Severin a participat în perioada 6-9 mai 2012 la evenimentul Săptămâna Transatlantică 2012 (Transatlantic Week 2012), organizat de Transatlantic Policy Network, în Washington DC. Tema principală a conferinței s-a referit la Provocările viitoare: Creșterea economică și ocuparea forței de muncă în Spațiul Transatlantic. Printre participanții la eveniment s-au numărat membri ai Parlamentului European, reprezentanți ai Comisiei Europene, membri ai Congresului și Administrației americane, experți și reprezentanți ai organizațiilor nonguvernamentale internaționale. Participanții au avut, de asemenea, întâlniri cu Președintele Camerei Reprezentanților și cu liderul Minorității Democrate din Congres.

Eurodeputatul Adrian Severin a fost invitat să țină o cuvântare în cadrul dezbaterii cu tema "Apărare inteligentă & Punerea în comun și partajarea resurselor: Relevanța unei cooperări industriale transatlantice în materie de apărare".

Transatlantic Policy Network este o organizație nonguvernamentală cu un membership extins la mediul de afaceri, politic și academic din Statele Unite și Uniunea Europeană, având ca obiectiv promovarea cooperării transatlantice și a intereselor comune dintre cei doi parteneri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii