Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Corina Cretu cere interventia institutiilor europene impotriva incalcarii de catre PD-L a regulilor democratice

ro

25 Oct, 2011 17:00 715 Marime text

Corina Cretu, vicepresedinte PSD, a atras atentia, in sesiunea plenara a Parlamentului European, asupra stilului dicretionar, clientelar si nedemocratic de guvernare al dreptei aflate inca la putere in Romania.

"Una din cele mai recente si elocvente masuri in acest sens o reprezinta directionarea evident arbitrara a banilor publici catre primariile conduse de reprezentantii partidului de guvernamant. In urma alocarii de fonduri catre primariile cu datorii, peste jumatate din bani s-au indreptat spre alesii Partidului Democrat-Liberal", a criticat europarlamentarul social-democrat.

Corina Cretu a precizat ca acesta este numai "unul din numeroasele cazuri care reflecta o atmosfera tot mai ostila si incorecta, in care reprezentantii opozitiei sunt, de asemenea, hartuiti, boicotati mediatic si santajati".

Vicepresedintele PSD a adresat, in plenul reunit la Strasbourg, un apel institutiilor europene sa reactioneze la aceste derapaje care ameninta corectitudinea procesului pre-electoral si a alegerilor de anul viitor din Romania.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii