Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Corina Creţu ”Sărăcirea românilor a ajuns, prin grija guvernării PDL-UDMR, politică de stat”

ro

02 Sep, 2011 16:24 800 Marime text

Corina Creţu: ”Sărăcirea românilor a ajuns, prin grija guvernării PDL-UDMR, politică de stat”

Europarlamentarul Corina Creţu, vicepreședinte PSD, cere Guvernului Boc să renunţe la eliminarea subvenţiilor pentru încălzire, pentru evitarea unui dezastru social, şi să etapizeze reducerea lor, proporţional cu creşterea salariilor şi a pensiilor, pentru a păstra neschimbată puterea de cumpărare a cetăţenilor.

”Eliminarea subvenţiei pentru căldură este o măsură care nu poate fi acceptată. Compensaţiile promise de guvern sunt o jignire adusă demnităţii celor care vor beneficia de ele. Eliminarea nu are nicio justificare economică şi pregăteşte un dezastru social. Singurul rezultat va fi previzibila falimentare a furnizorilor de agent termic şi o scădere generală a consumului de bunuri şi servicii, cu efecte asupra celor care le produc şi le comercializează”, a declarat Corina Creţu, membru al Comisiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Afaceri Sociale din Parlamentul European.

Vicepreşedintele PSD a subliniat că toate politicile actualului guvern au avut efecte contrare celor declarate, dovadă a neprofesionalismului şi a lipsei de viziune a celor care conduc o ţară ajunsă pe culmile disperării. ”Sărăcirea majorităţii populaţiei României a ajuns, prin grija guvernării PDL-UDMR, politică de stat. O politică de un cinism şi de o violenţă inimaginabile într-o ţară europeană, fie ea şi în criză”, a precizat Corina Creţu.

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii