Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Constantin CHIRILĂ susţine eforturile fermierilor constanteni

ro

20 Nov, 2011 17:10 824 Marime text

Deputatul constănţean Constantin CHIRILĂ, membru al Comisiei de Agricultura, Silvicultura, Industrie alimentara si Servicii specifice a Camerei Deputatilor, a continuat seria intalnirilor cu agricultorii si cu reprezentantii crescatorilor de animale din Judetul Constanta. Evenimentul a avut loc sambata, 19 noiembrie, in localitatea Mihai Viteazu si a fost organizat cu sprijinul reprezentantilor APIA Bucuresti, prin prezenta domnului director general adjunct Nicolae Sterghiu si ai APIA Constanta prin prezenta domnului director executiv al Centrului Judetean Constanta Stere Pufleni. Au participat fermieri din Mihai Viteazu, Istria, Gradina, Cogealac, Corbu, Mihail Kogalniceanu.

Printre subiectele abordate au fost programele de sprijin financiar, importanta accesarii programelor destinate tinerilor fermieri, problemele cu care se confrunta agricultorii in lipsa unui sistem de irigatii eficient, dificutatile intampinate in relatia cu adminstratiile locale.

Toate problemele ridicate de catre participantii la intalnire au fost preluate de reprezentantii autoritatilor implicate ,iar in masura posibilitatilor vor fi solutionate.

Cabinet parlamentar Constantin CHIRILĂ Deputat PD-L, Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii