Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:34 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat al ministrului delegat pentru relaţia cu parlamentul, Dan Şova

ro

13 Nov, 2012 01:05 1181 Marime text

Precizări cu privire la informaţiile apărute în presă, conform cărora a fi "executat silit de Fisc"

Mai multe canale media preiau astăzi informaţiile prezentate de către revista Capital, în articolul intitulat "Un ministru al Cabinetului Ponta este executat silit de Fisc".

De la bun început, fac precizarea că informaţiile prezentate de revista Capital şi preluate de Evenimentul zilei, Ziare.com, Revista 22, Realitatea.net sau B1 Tv sunt false, după cum o arată şi documentul ataşat, emis de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, cu data de astăzi, din care rezultă că nu există nicio executare silită împotriva mea.

De asemenea, precizez că fac parte dintre contribuabilii serioşi, motiv pentru care solicit trimestrial ANAF certificate de atestare fiscală, care să arate că nu sunt dator la niciunul dintre bugetele statului. De aceea, ataşez acestui comunicat certificatele fiscale din datele de 15.05.2012, respectiv 26.09.2012, care arată în mod clar că nu există nicio datorie a mea către vreunul dintre bugetele statului.

Sunt conştient de faptul că, fiind în campanie electorală, lansarea unor astfel de atacuri are o miză politică clară. Perioada electorală nu poate face însă acceptabilă formularea de acuzaţii false, cu atât mai mult cu cât este vorba nu doar de imaginea unei persoane, respectiv a subsemnatului, ci de imaginea Guvernului României în ansamblul său.

Dată fiind această situaţie, solicit celor care au preluat informaţiile false publicate de către revista Capital să preia şi precizările făcute de subsemnatul.

Dan Şova - ministru delegat pentru relaţia cu Parlamentul

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii