Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:43 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj adresat constantenilor - Deputat Maria STAVROSITU

ro

11 Oct, 2012 00:11 1126 Marime text

Au trecut 4 ani de când vă solicitam încrederea de a mă trimite în Parlament, pentru a vă reprezenta în forul legislativ al României, Parlamentul României.

Nu aveam experienţă politică şi v-am spus asta, dar aveam la 35 de ani, o experienţă de viaţă şi mai ales multă determinare de a depune eforturi să fac o altfel de politică. Din reacţiile politicienilor clasici şi din afirmaţiile lor, am înţeles că am reuşit să fac o altfel de politică.

Politica la firul ierbii, acea politică în care am o strânsă legătură cu cei pe care îi reprezint, şi îi informez transparent şi constant despre proiectele noastre şi stadiul lor de realizare.

Nu este uşor să ţii drumul drept în politică. Am fost pusă de multe ori în situaţia să aleg între confortul meu personal şi partea corectă a lucrurilor. Am ales să mă lupt cu sistemul şi să apăr dreptatea, chiar dacă asta a însemnat disconfort în propriul partid politic.

Pentru că în sufletul meu ştiu că Dumnezeu ne-a dat şansa să fim influenţi pentru a ne concentra energiile în proiecte pozitive care să aducă BINE în viaţa oamenilor. Şi dacă un partid derapează, corect este să ai curajul să îi spui: "Asta nu este în regulă! Revino-ţi la normal!".

Satisfacţia vine din recunoaşterea şi aprecierea eforturilor tale. Este o provocare continuă să reuşeşti să păstrezi încrederea oamenilor cu preţul unor renunţări, restricţii, sacrificii şi privaţiuni în viaţa personală. A ta şi a familiei tale!

Nu regret alegerile făcute. La momentul acestui bilanţ constat doar că sistemul încrengăturilor transpartinice, duşman al normelor de moralitate, mă penalizează. Reproşurile primite de-a lungul timpului, că m-am desprins de politicianismul lor clasic au rămas fără ecou.

Aud şi acum reproşurile lor, a căror intenţie este aceea de a-mi bloca cariera politică, şi căreia îi răspund cu următorul mesaj: Nu mi-am propus să fiu o minune de un mandat. Sunt o luptătoare şi voi găsi soluţii să continui proiectele începute alături de constănţeni, chiar dacă asta va însemna o candidatură independentă, pe Colegiul 10.

Mi-am propus să nu le înşel încrederea şi să reuşesc!

Deputat Maria STAVROSITU

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii