Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Diaconu, vicepreşedinte PC, preşedinte PC Sector 2 E clar de ce se prăbuşeşte România - pentru că Boc se gândeşte doar la cum să păstreze funcţia de premier pentru PDL şi pentru sine

ro

24 Feb, 2011 23:01 1159 Marime text

Obsesia recunoscută de premierul Emil Boc - faptul că se gândeşte doar la cum să-i dea lui Traian Băsaescu premierul şi în guvernarea următoare - arată clar că nu criza sau nivelul de trai al românilor îl preocupă pe şeful Executivului, ci doar păstrarea funcţiei. Orice ar mai spune acum Emil Boc despre grija sa pentru români e o minciună dovedită. Atunci când se află printre ai lui premierul nu ezită să recunoască faptul că binele PDL şi al său propriu constituie obsesia sa zi şi noapte.

Dragi români, votaţi PDL! Acest partid se va îngriji în continuare să facă frumos pe lângă preşedintele ţării în unicul scop de a avea acces la cele mai importante funcţii în stat. Aşa ar trebui să sune sloganul şi mesajul electoral al PDL! Ieşirea din criză? Relansarea economică a României? Îmbunătăţirea vieţii românilor? Mofturi pentru PDL care nu mai promite aceste lucruri nici măcar de gura lumii. Scopul său este acum recunoscut oficial: să rămână la putere!

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii