Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PC Constanţa pichetează sediile PDL din judeţ

ro

20 Oct, 2010 23:05 1072 Marime text
Partidul Conservator îi îndeamnă pe membrii şi simpatizanţii formaţiunii să li se alăture în acţiunea de pichetare a sediilor Partidului Democrat Liberal din judeţ şi municipiu.

De asemenea, preşedintele PC Constanţa consideră că în această perioadă de dinaintea dezbaterii moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Boc şi sediile parlamentarilor puterii să fie pichetate. Dorinţa PC este ca toţi cetăţenii să conştientizeze importanţa moţiunii de cenzură în această perioadă grea pentru ţară.

„În şedinţa Biroului Politic Central am decis ca în fiecare localitate să organizăm în această perioadă de dinaintea dezbaterii moţiunii acţiuni de pichetare a sediilor PDL, dar şi a celor în care parlamentarii democrat liberali îşi desfăşoară activitatea în teritoriu. Este foarte important ca ceea ce dorim să exprimăm prin moţiune să fie cunoscut de cetăţeni. La fel de important este să vorbim şi despre dezastrul acestei guvernări care trebuie să plece acasă! Ne exprimăm speranţa că parlamentarii puterii vor vota moţiunea PSD, PNL, PC pentru ieşirea din criză cu soluţii concrete, aplicabile în perioada imediat următoare", declară preşedintele Partidului Conservator filiala Constanţa, Ion Mincă.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii