Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:35 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actiunile desfasurate in acest week-end de organizatia judeteana a PD-L - 03.05.2009

ro

03 May, 2009 22:41 1090 Marime text

ORGANIZAŢIA JUDEŢEANĂ CONSTANŢA
BIROUL PERMANENT JUDEŢEAN

    3 mai 2009

COMUNICAT DE PRESĂ

Mini vacanţa de 1-3 mai a fost plină de evenimente pentru reprezentanţii Partidului Democrat Liberal. Astfel, pe 1 mai, preşedintele Organizatiei Judeţene a Partidului Democrat Liberal, senatorul Mircea Banias, a participat la o întâlnire festivă cu militanţii şi reprezentanţii organizaţiilor locale din: Topraisar, Mereni, Techirghiol, Cumpăna, Ciocârlia, Agigea, Amzacea.
Evenimentul, găzduit de organizaţia PDL Eforie, s-a constituit într-un bun prilej de socializare şi mobilizare a militanţilor democrat-liberali, în perspectiva campaniei electorale pentru Parlamentul European.
În aceeaşi zi, au fost organizate întâlniri similare în localităţile: Hârşova, Megidia, Navodari, Valu lui Traian.
În prima parte a zilei de 2 mai, în ton cu semnificaţia acestei zile, senatorul Mircea Banias a premiat cu echipament sportiv copiii participanţi la un concurs de ciclism desfăşurat în comuna Costineşti, iar în cursul după-amiezii s-a întâlnit la Mangalia cu militanţii din zona aferentă Colegiului uninominal nr. 5, precum şi din alte localităţi limitrofe, alaturi de deputaţii democrat-liberali Zanfir Iorguş şi Maria Stavrositu.
Ziua de 2 mai s-a incheiat în Satul de Vacanţă, unde reprezentanţii secţiilor de votare şi ai cartierelor din municipiul Constanţa s-au întâlnit într-un cadru informal înainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Evenimentul s-a bucurat de prezenţa doamnei Mariana Nedelcu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.
Astăzi, 3 mai, deputatul Constantin Chirilă alături de reprezentaţi ai Biroului Permanent Judeţean au participat la manifestarile ocazionate de Zilele comunei Horia.
Tot astăzi, cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, Organizaţia Judeţeană a Partidului Democrat Liberal vă transmite salutul şi respectul său profund pentru răspunderea şi riscurile la care vă supuneţi de prea multe ori pentru a asigura zilnic accesul la o informaţie liberă şi corectă.

######.
Departament imagine, relatia cu  mass-media, purtator de cuvant

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii