Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adversarii politici ai PD-L continuă acţiunile de campanie murdară 16.11.2008

ro

16 Nov, 2008 19:58 837 Marime text

COMUNICAT DE PRESĂ

Adversarii politici ai Partidului Democrat Liberal continuă acţiunile de campanie murdară

După furtul dovedit al însemnelor electorale şi mesajului de campanie de către axa răului PSD-PC, după vandalizarea bannerelor candidaţilor Daniel Florea şi Gigi Chiru, ieri a venit randul panoului stradal amplasat în zona Poarta 1.
Astfel, deranjate în mod vădit de conţinutul său (candidaţii PDL Mircea Banias şi Maria Stavrositu şi mesajele lor pentru constănţeni) persoane care nu au nimic în comun cu decenţa şi bunul simţ au găsit de cuviinţă să-şi exprime frustrările prin realizarea unui veritabil act de “magie”: dispariţia completă a materialelor electorale din cadrul acestui panou.
Este deja evident că la nivelul municipiului şi judeţului Constanţa singurul partid care beneficiază de o “atenţie” sporită din partea adversarilor politici este Partidul Democrat Liberal.
În numai cateva zile, candidaţii PDL au fost supuşi unor tehnici josnice de campanie electorală, care însă nu au avut rezultatul scontat, şi anume: intimidarea lor.
Considerăm că toate actele de campanie murdară, cu accente de comportament neanderthalian, demonstrează disperarea adversarilor politici dar mai ales complicitatea lor în a face tot ceea ce le stă în putinţă pentru a ataca Partidul Democrat Liberal şi pe candidaţii săi.
Le aducem aminte tuturor celor care se îndeletnicesc cu astfel de obiceiuri rudimentare, proverbul romanesc: “De ce ţi-e frică, nu scapi!”, adică Victoria PDL la alegerile Parlamentare din data de 30 noiembrie 2008.


Biroul de presă al Organizaţiei Judeţene
         a Partidului Democrat Liberal

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii