Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:33 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat privind ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia

ro

05 Nov, 2010 17:47 779 Marime text
Repetitio mater prostiorum est

În data de 3 noiembrie 2010 a avut loc şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia cu un singur punct pe ordinea de zi, respectiv stabilirea preţului de facturare a energiei termice către populaţie.

Necesitatea convocării şedinţei extraordinare a reprezentat-o stabilirea preţului de facturare către populaţie, deoarece în şedinţa extradordinară din 15 octombrie 2010 nu s-a aprobat decât preţul de producţie şi distribuţie a energiei termice, cu toate că Legea Energiei Termice (legea 325/2006) stipulează clar faptul că în calcul vor fi luate în considerare costurile justificate ale activităţilor de producere, transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice, inclusiv cheltuielile aferente dezvoltării şi modernizării SACET, pierderile tehnologice, cheltuielile pentru protecţia mediului, precum şi o cotă de profit, dar nu mai mult de 5% (Art. 40, alin. 1).

Cu toate că în şedinţa extraordinară din 15 octombrie 2010 consilierii PDL au atras atenţia primarului Marian Iordache şi maşinii de vot pnl - psd-istă asupra ilegalităţii aprobării preţului de producţie şi distribuţie a energiei termice fără stabilirea unui preţ de facturare către populaţie, iresponsabilii consilieri pnl - psd au votat tot cum au fost dresaţi şi a fost necesară o altă şedinţă de consiliu local pentru a intra în legalitate.

Biroul de presă al Organizaţiei PDL Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii