Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat privindşedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia din data de 14 iunie 2011

ro

15 Jun, 2011 23:13 790 Marime text

Probleme de legalitate în consiliul local

Marţi, 14 iunie 2011, la Medgidia a avut loc şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal cu 3 puncte pe ordinea de zi.

Punctul 3 de pe ordinea de zi - validarea cererilor unice de plată pentru suprafeţele deţinute de municipiului Medgidia cu destinaţia islaz pentru obţinerea sprijinului financiar din fondurile comunitare - a scos la iveală, încă o dată, incompetenţa şi nepăsarea administraţiei Iordache datorită faptului că primăria Medgidia va pierde banii de la APIA (Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură) pentru că documentaţia este incompletă şi nu s-a depus la timp. Această cerere de plată nu conţine suprafaţa pentru care se solicită sprijinul financiar, ridică probleme de legalitate în mandatare şi lipsesc documente din această cerere. Termenul maxim de depunere al documentaţiei către APIA a expirat pe data de 10 iunie a.c., iar şedinţa de Consiliu Local a avut loc pe 14 iunie.

Preşedintele şedinţei de consiliul local, consilierul PDL Dumitru MOINESCU a propus ca pentru fiecare proiect de HCL să-şi exprime opinia preşedintele din fiecare comisie, pentru ca fiecare consilier să înţeleagă ceea ce votează. Propunerea s-a lovit de indolenţa consilierilor PNL care au declarat că este mult mai simplu să voteze direct şi în necunoştinţă de cauză.

Biroul de presă al Organizaţiei PDL Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii