Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii locali ai PDL Mangalia, indignati de absenta primarului Mihai Tusac la sedinta extraordinara a Consiliului Local

ro

08 Jul, 2010 21:02 882 Marime text

COMUNICAT

Noi, consilierii locali ai PDL Mangalia, ne arătăm indignarea faţă de faptul că primarul PSD Mihai Tusac nu a catadicsit să se prezinte la şedinţa extraordinară a Consiliului Local din data de 8 iulie 2010. Se pare că pe Tusac nu îl interesează problemele şi soarta cetăţenilor municipiului Mangalia.
Îi solicităm public primarului să ne prezinte un raport al situaţiei locuinţelor ANL, repartizate în luna decembrie 2009 şi ai căror beneficiari nu au intrat nici până acum în posesia lor. Aceste imobile au fost construite de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, iar Tusac nu mai trebuia decât să asigure branşarea clădirilor la utilităţi şi o minimă infrastructură, lucruri pe care nu le-a reuşit nici până acum.
Se pare că singurele griji ale lui Tusac în ultima perioadă au fost cele de înaintare în instanţă a trei procese, pentru anularea unor hotărâri ale Consiliului Local: anularea subvenţiei la transport pentru pensionari, anularea proiectului privind micşorarea gigacaloriei, precum şi anularea proiectului privind prelungirea licenţelor de transport în comun pentru operatorii locali, până la organizarea licitaţiei.
Cele trei acţiuni în instanţă sunt din start pierdute de primărie, pentru că au fost tardiv formulate (în afara termenului legal de 30 de zile). Cu toate acestea, primarul a deschis aceste procese, cheltuind fără rost banii publici. Tocmai de aceea, solicităm public ca, în programul de restructurări din cadrul primăriei, primul pe lista restructuraţilor să fie directorul Direcţiei Juridice, Laurenţiu Dumitraşcu.

Consilierii locali ai PDL Mangalia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii