Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliului Local Municipal Medgidia - USL şi primăria dezmembrează Medgidia

ro

18 Apr, 2011 17:29 634 Marime text

Consiliului Local Municipal Medgidia din data de 14 aprilie 2011

USL şi primăria dezmembrează Medgidia

Joi, 14 aprilie 2011, la Medgidia a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal cu 11 puncte pe ordinea de zi. Din cele 11 puncte cele mai multe sunt proiecte legate de dezemembrarea, închirierea şi concesionarea terenurilor din municipiul Medgidia (9 din 11 proiecte). Alături de dezmembrări, actuala administraţie publică a dărâmat şi anexa şcolii nr. 1, sculpturile din iarba Complexului Sportiv «Iftimie Ilisei» şi lista poate continua.

Aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al Consiliului Local Medgidia, pe anul 2011, s-a votat în prezenţa unui buget incomplet. P.I.D.U. (Planul Integrat de Dezvoltare Urbană) a suferit 5 modificări din 2008 până azi, deoarece se bazează pe HCL 50/2009 ce este nulă de drept, fiind contrasemnată de directorul A.P.L. în lipsa secretarului municipal şi anulată de instanţa de judecată.

Aprobarea Planului Urbanistic de Zonă (PUZ) "Baze piscicole pentru pescuit sportiv", în zona de vest a oraşului a iscat un mare scandal între consilierul PNL Marian Butnaru şi primarul Marian Iordache.

Proiectul de HCL de la punctul 7 de pe ordinea de zi, aprobarea concesionării prin licitaţie publică a imobilului construcţie şi teren aferent din str. Izvorului, nr. 2A, obligă Medgidia să restituie cele 40 miliarde lei Uniunii Europene, deoarece se încalcă dispoziţiile proiectului. Cu toate că într-una din clădiri funcţionează hala pentru reciclarea deşeurilor din mase plastice, proiect PHARE CES 2004, iniţiat în anul 2007 şi finalizat în 2008, în proiectul de HCL nu există nicio dispoziţie care să protejeze proiectul european. Consilierul PDL Dumitru Moinescu a propus drept amendament la acest proiect de HCL ca «pagubele produse municipalităţii de acest proiect vor fi suportate de consilierii care au votat pentru».

Biroul de presă al Organizaţiei PDL Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii