Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hărţuirea democrat-liberalului Gigi Chiru continuă 28.11.2008

ro

28 Nov, 2008 17:30 733 Marime text

Gigi Chiru, candidatul PD-L pentru Colegiul 6 Camera Deputaţilor, este victima abuzurilor şi a unei campanii de denigrare dusă de adversarii politici cu ajutorul autorităţilor. După ce nu a fost lăsat să-şi exprime iniţiativele pentru cetăţeni, i-au fost tăiate/furate materialele promoţionale, Gigi Chiru este ţinta unor ameninţări şi defăimări al căror scop vădit este de a-l scoate din cursa electorală chiar şi în ultimul moment.

Împotriva democrat-liberalului Gigi Chiru se duce în continuare o politică de hărţuire, acesta fiind „invitat" astăzi la poliţie, nefiind însă specificat motivul.

Aceiaşi „politicieni" care nu înţeleg că politica se face în interesul cetăţenilor, îl acuză pe candidatul PD-L pentru Colegiul 6 Camera Deputaţilor, de mită electorală şi de faptul că promite o tombolă în care vor fi oferite maşini dacă va câştiga alegerile.

Aceştia uită că şi-au desfăşurat campaniile electorale pe bani publici, precum şi faptul că au instalat practica pomenilor electorale, după ce timp de 16 ani, cât au guvernat ţara mai mult sau mai puţin din umbră, au sărăcit populaţia.

Atragem atenţia asupra metodelor de intimidare care au menirea de a-l discredita în faţa alegătorilor pe democrat-liberalul Gigi Chiru şi facem apel la cetăţenii cu drept de vot să se prezinte duminică la urne.        

            

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii