Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Implicarea femeilor in politica – o sansa pentru recastigarea increderii electoratului - 08.03.20

ro

08 Mar, 2009 22:09 691 Marime text

PARTIDUL DEMOCRAT LIBERAL            

ORGANIZAŢIA MUNICIPALA  CONSTANŢA

Implicarea femeilor în politică  – o şansă pentru recâştigarea încrederii electoratului
„Clasa politică românească ar putea recâştiga încrederea electoratului prin atragerea şi implicarea mai activă a femeilor în procesul de luare a deciziilor, la nivelul administraţiei locale şi centrale”, a declarat duminică, deputatul PDL Maria Stavrositu, la o întrunire a membrelor şi simpatizantelor partidului, organizată cu ocazia Zilei Femeii.
În discursul său, parlamentarul democrat-liberal s-a declarat susţinătoare a mecanismului de promovare a femeilor în viaţa publică, prin creşterea numărului de femei care fac politică şi numirea mai multor reprezentante ale sexului frumos în posturi de decizie.
“Consider că este momentul să transpunem în practică prevederile legislaţiei europene şi naţionale din domeniul egalităţii de şanse, în direcţia obţinerii unei reale participări echilibrate a femeilor şi bărbaţilor la actul de conducere şi luare a deciziilor”, a mai spus Maria Stavrositu, în faţa câtorva sute de membre şi simpatizante ale PDL Constanţa.
Evenimentul a fost organizat pentru sărbătorirea Zilei de 8 Martie, dar şi pentru consolidarea relaţiilor între membrele şi simpatizantele partidului şi reprezentanţii conducerii organizaţiei municipale a PDL Constanţa.
Deputatul Maria Stavrositu este membru al Comisiei pentru Învăţământ, Ştiinţă, Tineret şi Sport din Camera Deputaţilor şi, totodată, deţine funcţia de secretar al Comisiei pentru Egalitatea de Şanse pentru Femei şi Bărbaţi, în cadrul aceluiaşi for legislativ.
8 martie 2009       Biroul de presă
        Organizaţia municipală
PDL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii