Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:36 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii din Constanta se simt tradati si umiliti

ro

06 Jun, 2012 23:36 879 Marime text

Campania electorala se apropie de sfarsit. Duminica, alegatorii vor vota pentru cine doresc sa ii conduca pentru urmatorii 4 ani. Florin Gheorghe, candidatul PDL pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Constanta este de parere ca populatia judetului doreste schimbarea actualei conduceri USL. "Oamenii s-au saturat de o conducere autoritara PSD colorata sub sigla USL. Vor altceva. Nemultumiri mari exista si in randul lor. Candidatii liberali din mai multe localitati mi-au spus ca nu pot sa sustina aceste grupuri de interese conduse de Mazare si Constantinescu. Acesti liberali, vor ramane de dreapta si vor sustine dreapta, reprezentata de mine, pentru Consiliul Judetean Constanta" a afirmat Florin Gheorghe, candidatul PDL.

"Am discutat, in particular, cu unii dintre candidatii liberali. Le este rusine si se simt tradati si umiliti de conducerea centrala, prin impunerea acestei aliante care nu ii reprezinta. Spera ca dupa alegeri sa existe un pol de dreapta la care sa adere. In momentul de fata, doar PDL mai reprezinta dreapta autentica in Romania" a mai precizat Florin Gheorghe

Reamintim ca in multe din localitatile judetului Constanta, candidatii liberali vor participa pe liste separate la alegeri, si nu s-au supus deciziilor dictatoriale venite de la conducerea centrala.

Biroul de comunicare al candidatului Florin Gheorghe

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii