Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:13 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuitorii din Eforie sunt interesaţi de programul PD-L 17.11.2008

ro

17 Nov, 2008 19:48 733 Marime text

Astăzi, Gigi Chiru, candidatul PD-L pentru Colegiul 6 Camera Deputaţilor, continuă seria întâlnirilor cu cetăţenii din Eforie cărora le face cunoscut programul de guvernare al PD-L.

Aceştia sunt deosebit de interesaţi de oferta democrat-liberală, fapt dovedit şi ieri de prezenţa unui număr foarte mare de susţinători (aproximativ 2000 de persoane) la întâlnirea cu Theodor Stolojan, prim-vicepreşedintele PD-L.

Theodor Stolojan, cunoscând situaţia de la Eforie, a solicitat celor prezenţi ca la votul din 30 noiembrie să manifeste o mai mare atenţie pentru a nu mai fi înregistrate fraudele electorale de la locale. Totodată, acesta le-a comunicat cetăţenilor din Colegiul 6 soluţiile la problemele semnalate de ei prin intermediul lui Gigi Chiru.

În cele 11 zile de campanie electorală rămase, Gigi Chiru îşi va continua deplasările şi întâlnirile cu oamenii din Colegiul 6 atât pentru a găsi soluţii la problemele acestora, cât şi pentru a arăta măsurile sociale şi economice pe care Guvernul PD-L le va adopta din luna decembrie a acestui an.

 

 

       

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii