Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mangalia fara apa calda in plina vara

ro

16 Aug, 2010 21:05 1086 Marime text

COMUNICAT 16.08.2010

Mangalia fara apa calda in plina vara

De astazi 16.08.2010 in Municipiul Mangalia – oras turistic european - nu mai curge apa calda in casele oamenilor. Primarul Claudiu Tusac desi are bani aprobati in bugetul local refuza sa faca plati catre furnizorul de agent termic. Datoriile pe care primaria le inregistreaza sunt de circa 130 miliarde lei.
Adunarea Generala a Actionarilor ai SC  ROMINSERVICES THERM SA in 10.08.2010 a hotarat suspendarea executarii contractului de furnizare de agent termic in Mangalia, pana la achitarea “unei parti insemnate din datoria pe care societatea o are fata de furnizorul SC ROMPETROL RAFINARE SA”.
  In bugetul local 2010, aprobat de Consiliul Local Mangalia este prevazuta suma de 150 miliarde lei pentru plata subventiei la energia termica.
In aceste conditii Primarul nu considera o prioritate pentru Mangalia plata facturilor restante si se ocupa cu organizarea de festivaluri si chefuri estivale.

Solicit public Primarului Claudiu Tusac sa isi exercite atributiile mandatului si sa plateasca macar partial datoriile pe care primaria le inregistreaza la furnizorul de energie termica astfel incat cetatenii sa se poata spala civilizat in secolul 21.
Domnule Primar, Mangalia nu are nevoie de palmieri si festivaluri avem nevoie de apa calda!

Consiler Local PDL
Foleanu Paul Florin     

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii