Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mangalia fara apa calda in plina vara

ro

13 Aug, 2010 22:44 927 Marime text

COMUNICAT DE PRESA

Mangalia fara apa calda in plina vara

Prin intermediul mass-media, revin cu un apelul la adresa Primarului Mangaliei Claudiu Tusac, caruia ii solicit public sa plateasca din datoriile de circa 130 de miliarde, pe care primaria le inregistreza astazi, catre furnizorul local de energie termica.
In calitate de  consilier local al Mangaliei, informez cetatenii ca primaria are in buget sumele necesare rezolvarii situatiei, insa primarul Tusac refuza cu intentie sa plateasca facturile restante in scopul exercitarii de presiuni financiare pe actionarul majoritar pentru a il determina sa cesioneze actiunile catre o alta societate.
 Domnule Primar, pe cetatenii Mangaliei nu ii intereseasa jocurile dumneavoastra financiare sau cate sute de miliarde incaseaza anual societatile pe care le controlati prin interpusi, cetatenii sunt interesati sa aibe servicii publice decente si conditii minime de trai.
In situatia in care nu considerati ca apa calda este un produs de lux, domnule Tusac va rog sa platiti datoriile astfel incat cetatenii sa poata beneficia de acest minim serviciu.
Societatea furnizoare a notificat toate asociatiile de locatari din Mangalia, ca incepand cu data de 16.08.2010, va intrerupe furnizarea serviciilor din lipsa de bani pentru a cumpara combustibil.
Daca organizarea de festivaluri si petreceri sunt prioritatile dumneavoastra in aceste zile, cetatenii vor apa calda domnule Tusac!

Consilier Local PD-L Foleanu Paul Florin

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii