Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:20 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maria Stavrositu a vorbit despre combaterea discriminarii - 05.05.2009

ro

05 May, 2009 22:53 729 Marime text

PARTIDUL DEMOCRAT LIBERAL            

ORGANIZATIA MUNICIPALA CONSTANTA

Maria Stavrositu a vorbit despre combaterea discriminării, la aniversarea a 60 de ani de la înfiinţarea CE

Deputatul PD-L, Maria Stavrositu, a participat, marţi, la reuniunea de aniversare a 60 de ani de la înfiinţarea Consiliului Europei. 
În calitate de parlamentar de referinţă pentru România, la Comisia pentru egalitate de şanse între femei şi bărbaţi, din cadrul APCE, Maria Stavrositu a subliniat faptul că la nivelul CE au fost lansate mai multe campanii de combatere a violenţei domestice şi a traficului de persoane, precum şi campanii vizând îmbunătăţirea tratamentului femeilor aflate în detenţie.
„Un accent deoseobit se pune pe combaterea discriminării şi reducerea efectelor acesteia. După cum se ştie, există discriminare explicită şi discriminare implicită. Discriminarea explicită se manifestă în mod evident, câteodată chiar ostentativ şi de aceea este mai uşor de combătut, însă discriminarea implicită este mai dificil de probat şi ca urmare mai greu de combătut”, a completat deputatul PDL.
Maria Stavrositu a precizat că, în acest sens, instituţiile Consiliului Europei trebuie să coopereze mai intens cu forurile Uniunii Europene, în interesul direct al cetăţeanului.

Data        Biroul de presă
5 mai 2009       Organizaţia Municipală
        PDL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii