Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:34 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Momente unice de celebrare si sarbatorire la PD-L Constanta

ro

10 May, 2009 19:04 937 Marime text

PARTIDUL DEMOCRAT LIBERAL            

ORGANIZAŢIA MUNICIPALA CONSTANŢA

COMUNICAT DE PRESA

Tripla semnificatie a zilei de 09 Mai, a oferit pentru Organizatia Municipala a Partidului Democrat Liberal Constanta momente unice de celebrare si sarbatorire.
Initial, in conformitate cu programul organizat de Prefectura Constanta, Organizaţia interna a seniorilor  democrat- liberali a participat la ceremonia arborarii drapelului Uniunii Europene desfasurata pe platoul din fata Prefecturii .     
Ulterior, presedintele organizatiei seniorilor democrat-liberal, Viorel Gligor, impreuna cu un grup de seniori ai PD-L,  au  depus coroane de flori la Monumentul Eroilor din Cimitirul Central al Municipiului Constanta, in cadrul festivitatii de comemorare a Victoriei Natiunilor Unite impotriva fascismului si la Monumentul Independentei de Stat amplasat in parcul de la Casa de Cultura a Sindicatelor, in cadrul festivitatii prilejuita de comemorarea a 132 de ani de la cucerirea Independentei de Stat a Romaniei.
Paralel cu festivitatiile organizate in Municipiul Constanta, membrii Biroului Permanent Local Constanta participau la Sala Palatului din Bucuresti la activitatiile organizate in vederea lansarii candidatilor PD-L pentru Parlamentul European.

Data 
10 mai 2009
Biroul de presă
Organizaţia Municipală PDL Constanţa

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii