Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:39 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PD-L Constanţa - Duminica, 20 Februarie 2011

ro

20 Feb, 2011 18:01 791 Marime text

Aproximativ 200 de membri ai Partidului Național Liberal s-au înscris astăzi în organizația municipală a Partidului Democrat Liberal.

Evenimentul a fost consfințit prin încheierea unui parteneriat între Eugen Cojocaru, liderul pensionarilor ex-liberali, pe de o parte, și candidatul pentru funcția de președinte al organizației județene a PDL Constanța, Christian Gigi Chiru împreună cu președintele organizației municipale a Partidului Democrat Liberal, Florian Constantin, pe de altă parte.

Foștii liberali și-au justificat gestul de a adera la PDL prin nemulțumirea cauzată de înființarea Uniunii Social Liberale, fapt sinonim cu pierderea identității politice și doctrinare a Partidului Național Liberal, precum și prin încrederea în proiectul politic al lui Christian Gigi Chiru de câștigare a alegerilor locale și parlamentare din anul 2012, astfel încât municipiul și județul Constanța să iasă de sub dominația nocivă a cuplului Mazăre-Constantinescu.

"M-am alăturat PDL Constanța și proiectului politic al domnului Chiru întrucât în viața mea nu am votat și nu voi vota PSD, indiferent de consecințe. Consider că PDL este singurul partid care trebuie să reprezinte curentul de dreapta în politica românească iar în Constanța domnul Chiru și echipa dânsului se luptă fățiș cu administrația Mazăre-Constantinescu" a afirmat liderul pensionarilor ex-liberali, Eugen Cojocaru.

Potrivit candidatului la funcția de președinte al organizației județene a PDL Constanța, Christian Gigi Chiru, "gestul liberalilor este unul corect și moral în condițiile în care prin încheierea protocolului cu PSD, Partidul Național Liberal a încetat să mai existe. Toți liberalii pentru care doctrina mai înseamnă ceva dar și constănțenii care s-au săturat de dominația administrației Mazăre-Constantinescu sunt bineveniți în proiectul nostru politic întrucât scopul principal este trimiterea definitivă a acestora în opoziție la alegerile locale din 2012 și recâștigarea în acest fel a demnității de a fi cetățeni ai municipiului și județului Constanța și nu ai republicii Mazăre-Constantinescu".

Președintele organizației municipale a Partidului Democrat Liberal, Florian Constantin, apreciază că "prin intrarea în partid a liberalilor conduși de domnul Eugen Cojocaru, PDL se întărește consistent în lupta cu administrația Mazăre-Constantinescu".

Gestul de astăzi prefațează alte câteva runde de întâniri între liberalii nemulțumiți și reprezentanții PDL, Christian Gigi Chiru și Florian Constantin, astfel încât până la mijlocul lunii martie numărul membrilor PDL Constanța să crească cu peste 500 de foști membri ai PNL.

Departament Imagine,

relația cu mass-media, purtător de cuvânt

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii