Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PD-L Constanta se pregateste de alegeri - 29.03.2009

ro

29 Mar, 2009 19:29 940 Marime text

PARTIDUL DEMOCRAT LIBERAL            

ORGANIZAŢIA MUNICIPALA  CONSTANŢA

PD-L Constanţa se pregăteşte de alegeri

Organizatia Municipala a PD-L face apel la membrii şi simpatizanţii partidului să se implice în campania pentru PE

Liderul Organizaţiei Municipale PDL Constanţa, împreună cu deputatul Maria Stavrositu au organizat, sâmbătă, o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii partidului, cu scopul pregătirii campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din data de 7 iunie. La eveniment au fost invitati europarlamentarul Adrian Manole si Dorel Constantin Onaca candidati din partea PD-L la alegerile europarlamentare..
În cadrul evenimentului, la care au participat câteva sute de persoane, s-a discutat despre importanţa reprezentării democrat-liberalilor constănţeni la nivelul Parlamentului European. Au fost atinse teme precum “Cronologia construcţiei Uniunii Europene” de catre presedintele Organizatiei Municipal PD-L, dl. Constantin Florian”, “România în Parlamentul European” de Costin Sorici, primvicepresedinte al Organizatiei Municipale de Tineret, iar Dorel Constantin Onaca a prezentat “Unitate in diversitate: Reguli pentru alegerile europene”.
Cei prezenţi au fost informaţi despre rolul instituţiilor Uniunii Europene, atribuţiile PE şi relaţia dintre instituţiile naţionale şi cele de la nivel european.
Europarlamentarul Adrian Manole a prezentat participantiilor ordinea de zi pentru o săptămână de lucru, la Parlamentul European. Deputatul Maria Stavrositu a vorbit despre istoricul Uniunii Europene, structurile şi instituţiile UE. De asemenea, parlamentarul democrat-liberal a făcut apel la colegii de partid şi simpatizanţii PDL să se implice în campania elecotrală şi să încurajeze prezenţa la vot, la alegerile pentru PE, din data de 7 iunie.

29 martie 2009      Biroul de presă
        Organizaţia Municipală
        PDL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii