Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:30 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL Comunicat de presa – 09.06.2010

ro

09 Jun, 2010 23:32 994 Marime text

Preşedintele PDL Constanţa, Mircea Banias, dezaprobă acţiunile Primăriei de a tăia copacii pentru a amenaja spaţii de parcare.

"Radu Mazăre ar trebui să rezolve problema parcărilor cu mai multă atenţie şi să nu defrişeze spaţiile verzi din oraş, care şi aşa sunt puţine. Tăierea copacilor din zona Abator dovedeşte inconştienţă şi, la fel de grav, lipsă de respect faţă locatarii blocurilor din împrejurimi, care nu au fost, în niciun fel, consultaţi şi care sunt nemulţumiţi.

Din păcate, aceasta nu este o excepţie, ci o politică a clanului Mazăre. Nu cred ca a uitat cineva episodul ridicării mall-ului din Parcul Tăbăcariei, când, pentru construcţia acestuia, s-a sacrificat spaţiul verde.

Aceste locuri de parcare se puteau face evitând tăierea copacilor, iar dacă aceştia erau cumva prea bătrâni, se impunea înlocuirea lor cu exemplare tinere şi sănătoase, nu cu beton. Este adevărat că avem nevoie de spaţii comerciale şi de locuri de parcare dar asta nu înseamnă că trebuie să distrugem chiar toată vegetaţia oraşului.

Poate că Radu Mazăre ar trebui să se uite mai atent la oraşele din Brazilia cu care e înfrăţit Municipiul Constanţa. Nu cred că în aceste oraşe se taie palmierii pentru a se amenaja locuri de parcare", apreciază preşedintele PDL, Mircea Banias.

Biroul de presă al Partidului Democrat Liberal Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii